EN | NL

- Delphine Meiresonne -

Comeback Delphine

07/10/2014

Aan het eind van de zomer deelden we mee dat Delphines toppaard Wipsy vh Heihof (Flemmingh x Saygon) op wedstrijdrust ging voor twee maand. Vandaag kunnen we met plezier meegeven dat Wipsy helemaal beter is!

“Ik had al enige tijd het gevoel dat Wipsy niet 100% zijn normale zelf was, daarom heb ik de beslissing genomen geen risico’s te nemen en hem volledig te laten nakijken. Wipsy is nu aan het revalideren van een kleine ontsteking en doet het zo goed dat ik opnieuw mag opbouwen naar de wedstrijden toe. Hij ziet er beter dan ooit uit, maar we willen de zaken ook niet overhaasten”, vertelt Delphine. De comeback van Wipsy wordt verwacht voor eind 2014 of begin volgend jaar: “het zou leuk zijn om terug te zijn voor Jumping Mechelen, maar een deelname zit er maar in als alles perfect is.”

Intussen laten ook Corlandus CD (Ferro x Don Schufro) en Sir Donnovan (Sir Donnerhal x Weltmeyer) mooie progressie zien tijdens de trainingen: “er schieten niet veel wedstrijden over dit jaar, maar ik zal Corlandus binnenkort opnieuw in de M10 starten. Hij doet het goed en wil echt voor je werken, volgens mij heeft hij potentieel voor hoger. Wat Sir Donovan betreft, hij verandert ook veel en wordt een echt droompaard! Met hem ben ik de laatste details op punt aan het zetten vooraleer ik hem start.”

Meer goed nieuws: Delphines leerlinge Elisabeth Rompuy behaalde afgelopen weekend de overwinning in de M3 te QC Stables. Zij behaalde met haar Rubina 141 een mooie 69,394%. Proficiat!

Auteur: Kim Schoukens


« ga terug