EN | NL

- Delphine Meiresonne -

Succesvolle nationale comeback voor Wipsy vh Heihof!

13/05/2015

Het is enige tijd stil geweest rond Delphine. Na ziekte van Wipsy vh Heihof vorig jaar werd besloten om diens revalidatie en opbouw van de training rustig aan te doen, zodat Delphine’s topper er bij een terugkeer ook helemaal zou staan. De rustigere winterperiode kwam ideaal uit om achter de schermen te werken aan deze comeback.

 

Het weekend van 11 en 12 april was het dan zover, Delphine ging voor het eerst opnieuw aan de start met haar Flemmingh zoon, en viel meteen in de prijzen! Zij behaalde een knappe tweede plaats met 65,833%, een haar na de winnaar (66.100%).

De week nadien was de afspraak op de CDN Massenhoven, en ook daar werd het een succes: de combinatie reed een score van 66,160% bij elkaar en behaalden hiermee de derde plaats.

In Schilde verbeterden Delphine en Wipsy vorige zondag hun eigen score nog maar eens en wonnen zij de nationale Grand Prix met een score van 71,50%!

 

Delphine mag alvast tevreden terugblikken op zowel haar comeback met Wipsy als de resultaten van haar leerlingen: “Wipsy geeft me zo’n goed gevoel, hij is zelfs nog beter dan hij was voor zijn blessure. Ook van juryleden en omstaanders tijdens deze eerste wedstrijden kreeg ik niets dan positieve opmerkingen over de vorm van Wipsy. Het is nu nog wat finetunen en terug wennen aan de wedstrijden, maar het is nu ook een kwestie van er terug in te komen. De focus ligt volledig op de paarden en de terugkeer op wedstrijd, ook Sir Donovan doet het echt goed op training en zal binnenkort klaar zijn voor de wedstrijden.”

“Ik wil ook nog even meegeven dat ik bijzonder trots ben op mijn leerlingen, waaronder Charlotte Bertels met Valentino vd Bosweg bij de Junioren, Noa Joossen met de pony Falco , Tine Van De Kerkhof en Kristel Dielis die in de klasses ZZ en Z telkens bij de top drie zitten. Puik werk, dames!”

 

Auteur: Kim Schoukens
Bron foto: Chris Coessens


« ga terug